fredag 26 april 2019

FÖR SJÄTTE ÅRET I RAD VÄLKOMNAR VI DIG TILL FEMINISTISKT BYGGLÄGER I VÄSTERBOTTEN!


Tidigare år har vi hållit till på olika gårdar i närheten av Umeå för att lära oss att timra, bygga, renovera, svetsa, tälja, klyva, mura, meka och mycket annat! Detta år har vi möjlighet att fortsätta traditionen med att prova, lära och skapa tillsammans oavsett kunskapsnivå och tidigare erfarenhet. Planeringen är igång för fullt och vi kommer att uppdatera på bloggen och i facebook-eventet. Precis som tidigare år kommer lägret vara öppet för kvinnor och transpersoner från 15 år. Lägret kommer även att vara veganskt, drogfritt och alkoholfritt.

VAR: Lägergård i Västerbotten
NÄR: 16-20 Juli. Vi önskar att alla deltagare kan vara med alla dagar. Ankomst på eftermiddagen den 16:e. Avresa den 20:e på eftermiddagen.
VAD: Smida, bygga vindskydd, eldstad och vedförvaring, paddla kanot, bada och lära av varandra.
KOSTNAD: För att så många som möjligt ska ha råd har vi en rörlig deltagaravgift. Du kan betala mellan 300-2000kr och om du har svårt att betala avgiften kan du höra av dig till oss så löser vi det!
TRANSPORT: Samåkning från Umeå kommer arrangeras, mer detaljer kommer till de som får en plats på lägret. I övrigt är det upp till var och en att ordna transport till och från Umeå.
BYGGERFARENHET: Ingen tidigare erfarenhet behövs
ANMÄLAN: Anmälan öppen 24 april - 7 maj, Anmäl dig HÄR (https://docs.google.com/forms/d/1D8dPECbqoHmgf3bF2bKrQ5uleyLFM8cgwHSB9ZOQ_L4/edit)! Om det blir fler anmälningar än platser kommer vi att lotta (förtur för dig som inte tidigare varit på ett feministiskt byggläger och för dig som kan stanna hela lägret). Ni som får en plats kommer få mail inom 1 vecka efter att anmälan stängs. Du som får en plats kommer sen ha ytterligare 1 vecka på dig att bekräfta din plats genom att betala in deltagaravgiften. Om du anmäler dig efter 7 maj så hamnar du på reservlistan.

Mer information kommer men har du några frågor, kontakta oss gärna på mailen eller facebook!
Hoppas vi ses i sommar!