söndag 1 juli 2018

Här kommer ett aningen sent men hjärtligt tack till alla fina deltagare som gjorde lägret så grymt bra!

Efter att ha planerat för det här under nästan hela våren ska ni veta att det gav otroligt mycket för oss i arrgruppen att få se det hela äntligen hända. Hoppas att det märktes hur glada vi var att ni ville va en del av det och vi hoppas att sammanhanget och workshopsen gav något tillbaka till er.

Nu när lägret är över kommer det troligtvis inte va så mycket aktivitet på den här sidan men skriv gärna om ni har något på hjärtat. Under höstterminen kommer det hållas möte inför nästa byggläger så håll utkik efter det om ni är peppade på att va me på de!

Vi tackar för de utvärderingar som skickats in av deltagare och vi tar till oss av allt beröm, kritik och förslag på förbättringar och tar med oss det in i framtida projekt. Om det är någon fler som vill lämna omdöme om lägret så tar vi tacksamt emot!

Å hörrni, kolla in bilderna på byggprojekten vi gjorde ihop! Så grymt! Farstubro, vedförvaring och trappa i varierande stadier (bilderna kommer från deltagare, workshophållare och arrangörer). Bilder på fönstrena vi renoverade och all ved vi kapade och klöv finns om inte på bild så i alla fall i våra minnen!

Ha en skön sommar!
Pepp och kärlek från arrgruppen <3